Στόχος για νέα επαφή Βασιλειάδη - Λίγκας για Τετάρτη ή Πέμπτη & Δ.Σ. την άλλη εβδομάδα

Στόχος για νέα επαφή Βασιλειάδη - Λίγκας για Τετάρτη ή Πέμπτη & Δ.Σ. την άλλη εβδομάδα

bet365

Η Super League έχει μεταφέρει στην πλευρά Βασιλειάδη ότι θα ήθελε μία νέα συνάντηση μέχρι την Πέμπτη για να κάνει Δ.Σ. την άλλη εβδομάδα. Δεν έχει φιξαριστεί οριστικά ραντεβού αλλά γίνεται προσπάθεια.
Από την Super League προσπαθούν ώστε να... τρέξουν το θέμα με τις επαφές του Γιώργου Βασιλειάδη. Έχει ζητηθεί από το Υφυπουργείο εάν γίνεται να υπάρξει μία επαφή την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη. Γίνεται μία προσπάθεια ώστε να κλειστεί συνάντηση ακόμα και την Τετάρτη.
Δεν υπάρχει κάτι το οριστικό όμως ακόμα. Την Παρασκευή υπάρχει Δ.Σ. στην Football League αλλά και επικύρωση βαθμολογίας οπότε στην Λίγκα θα περιμένουν και αυτό το Δ.Σ. για να έχουν και επίσημα μαζί τους τον Άρη και τον ΟΦΗ και να κάνουν Δ.Σ. την προσεχή Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη.
Σημειώνεται πως η ανακοίνωση της FL για το Δ.Σ. της έχει ως εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:30', ( στα γραφεία της Ένωσης - Θεμιστοκλέους 42 - 4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Εφαρμογή άρθρου 12 Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018, σχετικά με την υποχρέωση ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ.
- Αναγνωστέες οι υπ' αριθμ. 75 και 81/2018 αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE.
2. Επικύρωση βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα