Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ

Gazzetta team
Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και έχει ραντεβού με τον γιο του Πιτ και το τιμ του που βρίσκονται στη χώρα μας από την Παρασκευής. Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Από το μεσημέρι της Τρίτης, ο Παϊρόζ Πιεμπονγσάντ βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, έφτασε στη χώρα μας στις 15;00 και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Παϊρόζ, βρίσκεται ήδη σε συνάντηση με το τιμ των συνεργατών του και τον γιο του Πιτ οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα από την Παρασκευή. Το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, μιας και ο «mr. ΣΚΑΪ» βρίσκεται στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα