Πρώτη προπόνηση για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Κιέλτσε (pics & vid)

Πρώτη προπόνηση για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Κιέλτσε (pics & vid)

Δημήτρης Βέργος
Πρώτη προπόνηση για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Κιέλτσε (pics & vid)

bet365

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση το πρωί της Τρίτης στο Κιέλτσε της Πολωνίας, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και δεύτερη προπόνηση στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Κολομβία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι μετά τη χρήση VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ξεκίνησαν τα... βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Κιέλτσε, με τους «κιτρινόμαυρους» να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, αρχίζοντας έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους που θα διαρκέσει ως τις 14 Ιουλίου.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης με ιδανικές καιρικές συνθήκες, κάνοντας και τις πρώτες τους ασκήσεις με μπάλα υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης περιλαμβάνει και δεύτερη προπόνηση το απόγευμα στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ στο facebook από την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κιέλτσε καθώς και φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα