Κατέθεσε την προσφυγή η ΑΕΚ κατά Λάζαρου και το... ατού!

Κατέθεσε την προσφυγή η ΑΕΚ κατά Λάζαρου και το... ατού!

Gazzetta team
Κατέθεσε την προσφυγή η ΑΕΚ κατά Λάζαρου και το... ατού!

bet365

Η ΑΕΚ ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο και στην προσφυγή εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.

Κολομβία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι μετά τη χρήση VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την προσφυγή της εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την υπογραφή δύο συμβολαίων καθώς και κατά του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή κατέθεσε, όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε χθες, στην Ενωση περίμεναν τη μετατροπή του κανονισμού, ο οποίος πλέον είναι πιο αυστηρός, αφού ο αποκλεισμός τεσσάρων μηνών είναι πλέον η μικρότερη τιμωρία που προβλέπεται.

Η προσφυγή που κατέθεσε η ΑΕΚ είναι 16 σελίδων, στην οποία η Ένωση επικαλείται το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2018-2019.

Το νέο στοιχείο που αναδεικνύεται μέσα από την προσφυγή της ΑΕΚ είναι ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για τη διετία 2016-2018 με οψιόν αγοράς, η οποία και εκπληρώθηκε.

Ουσιαστικά, αυτό που τονίζει η ΑΕΚ στην προσφυγή, είναι ότι ο Λάζαρος είχε συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» αν έμενε για άλλον ένα χρόνο με την ενεργοποίηση της οψιόν. Και από την πλευρά της ΑΕΚ έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με τη Βερόνα που το αποδεικνύουν.

Η Ένωση ζητάει για τον Χριστοδουλόπουλο την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή και στην προσφυγή που έχει καταθέσει εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα