Αναγνωστόπουλος διετίας στον Άρη

Αναγνωστόπουλος διετίας στον Άρη

Gazzetta team
Αναγνωστόπουλος διετίας στον Άρη

bet365

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στον Άρη.

Η συμφωνία με τον 23χρονο τερματοφύλακα προϋπήρχε και σήμερα(2/7) διευθετήθηκε το διαδικαστικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο Αναγνωστόπουλος ουσιαστικά εξαργύρωσε την καλή παρουσία του την περσινή σεζόν καθώς ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος της Foobtball League.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ σημείωσε… «είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ με τον ΑΡΗ στη Super League. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Καρυπίδη, για την εμπιστοσύνη του. Βρίσκομαι δύο χρόνια εδώ και έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα