Βασιλειάδης: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να δεχθούμε τις 14 ομάδες» (vid)

Βασιλειάδης: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να δεχθούμε τις 14 ομάδες» (vid)

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Λίγκας ξεκαθάρισε πάλι πως δεν δέχεται τις 14 ομάδες για το '19-'20.
Ο κ. Βασιλειάδης είπε μεταξύ άλλων:
Έχουμε κάνει βήματα, αποδεχόμενοι το θεσμικό πλαίσιο, αλλά ο αριθμός των ομάδων είναι κομβικός. Δεν εκβιάζουμε, αλλά στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. Θέλω να ξαναβρεθούμε και να συζητήσουμε πάλι. Προφανώς η συγκεκριμένη πρόταση δεν θα είναι για πάντα στο τραπέζι και η ΕΡΤ έχει κι άλλες ανάγκες να καλύψει. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δεχτούμε τις 14 ομάδες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Η πρόταση είναι σαφής και με συγκεκριμένη χρηματοδότηση. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός για όλες τις κατηγορίες. Δεν είναι κακό να συζητάς, αλλά θα πρέπει ο καθένας να καταλαβαίνει τα πλαίσια συζήτησης.
Αν και τώρα δεν παρθούν σοβαρές αποφάσεις από τη Λίγκα, ο χρόνος θα αναγκάσει τις ομάδες να τρέχουν με χειρότερες συνθήκες και θα πρέπει να υλοποιήσουν πολύ δυσκολότερες αποφάσεις. Για την Football League δίνουμε μάχη για να σταθεί η κατηγορία. Οι φορείς του ποδοσφαίρου πρέπει να αρχίσουν να το σκέφτονται, διότι δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς σανίδα σωτηρίας. Εμπορικά το πρωτάθλημα πήγε καλά, αλλά χρειάζονται δομικές αλλαγές και αυτές πρέπει να αρχίσουν από πάνω προς τα κάτω. Οι παράγοντες θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα. Με το στανιό δεν γίνεται τίποτα. Εμείς ερχόμαστε να δώσουμε μια λύση με βάση τις δικές μας μελέτες. Μπορεί το πρωτάθλημα να γίνεται και με 30 ομάδες, να παίρνουν 200.000 ευρώ και να βλέπουμε ανάλογο θέαμα.

- Δείτε πιο κάτω το βίντεο του Gazzetta TV με τοποθετήσεις του κ. Βασιλειάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα