ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ζαμπά και Χατσερίντι (vid)

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ζαμπά και Χατσερίντι (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ζαμπά και Χατσερίντι (vid)

bet365

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, λόγω της επιβάρυνσης, και αποχώρησε προληπτικά από το γήπεδο, ενώ γύρισε το πόδι του Ουκρανού στόπερ.

Δουλεία σε όλους τους τομείς για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου το πρωί της Κυριακής στο Χορστ της Ολλανδίας. Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση, έπαιξαν ένα παιχνίδια κατοχής και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο δούλεψε με τον προπονητή σε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, ενώ το δεύτερο ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστικής με έμφαση στην μυϊκή ενδυνάμωση, μέσα από έναν κύκλο ασκήσεων με βάρη, εμπόδια και λάστιχα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο μέρος.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Ζαμπά ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, λόγω της επιβάρυνσης, και αποχώρησε προληπτικά από το γήπεδο. Ο Χατσερίδης σε μία κόντρα γύρισε το πόδι του και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εντός της ημέρας.

Ο Χαρίσης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ ο Ελ Καντουρί έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Λεβέκ έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Μουλέν συνέχισε θεραπεία.

To απόγευμα η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:15 ώρα Ελλάδας».

Δείτε εδώ το βίντεο από την προπόνηση της Κυριακής μέσα από το PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα