Tέλος ο Χαλκιαδάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Tέλος ο Χαλκιαδάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, ευχαριστώντας τον παίκτη, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του, που είχε ισχύ ως το 2020.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, αγωνίστηκε στην Ήπειρο τη σεζόν 2017/18, έχοντας συμμετοχή σε 25 παιχνίδια στη Superleague και 6 στο Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας 3 φορές και μοιράζοντας 4 ασίστ. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει ομάδες από τη Βραζιλία.

Η ανακοίνωση των Γιαννιωτών:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

Η ομάδα του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του, με υγεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα