Η αποστολή της ΑΕΚ για Κίελτσε (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Κίελτσε (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΚ για Κίελτσε (pic)

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 25μελή αποστολή των Κιτρινόμαυρων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Η Ενωση θα αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας για το Κίελτσε όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η προετοιμασία της, με τον Ουζουνίδη να ανακοινώνει, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, τους 25 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για Πολωνία. Αυτοί που έμειναν εκτός είναι οι Ανταμ Τζανετόπουλος (πάει προς Απόλλωνα Σμύρνης) και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (θα δοθεί δανεικός), όπως και οι νεαροί Μπάμπης (μένει Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία), Βλαχομήτρος, Αντωνίου και Μεληκιώτης. Οι τρεις τελευταίοι θα παραχωρηθούν κι αυτοί κάπου για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Οι 25 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκίνης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιούσης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αλμπάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα