Χατζηισαΐας στο gazzetta.gr: «Ευχαριστώ Σαββίδη και Σπανό, χαρούμενος στον Ατρόμητο!»

Νίκος Μαρούδας
Χατζηισαΐας στο gazzetta.gr: «Ευχαριστώ Σαββίδη και Σπανό, χαρούμενος στον Ατρόμητο!»

bet365

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και την επισημοποίηση της παραμονής του στον Ατρόμητο ως δανεικός, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στο gazzetta.gr κι εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας τις διοικήσεις και τους προέδρους των δυο ομάδων.

Αποτέλεσε ένα από τα «κλειδιά» της περσινής εξαιρετικής πορείας του Ατρόμητου, ενώ ο ίδιος στο Περιστέρι βρήκε το μέρος όπου μπόρεσε να παίξει μια «γεμάτη» σεζόν (32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και να δείξει τις ικανότητές του.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είδε τον δανεισμό του στους Περιστεριώτες να ολοκληρώνεται, όμως τα πράγματα κύλησαν ιδανικά για εκείνον. Ο ΠΑΟΚ τον κάλεσε, ώστε να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2021, αυτή ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια επισημοποιήθηκε και η επέκταση του δανεισμού στον Ατρόμητο για άλλη μια σεζόν, κάτι που αποτελούσε και επιθυμία του ίδιου!

Η ανακοίνωση έγινε το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο 25χρονος στόπερ μίλησε στο gazzetta.gr, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που όλα κύλησαν ομαλά, ευχαριστώντας τη διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά», όπως και αυτή του Ατρόμητου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον ΠΑΟΚ. Χαρούμενος που με αυτήν την ανανέωση για δυο ακόμα χρόνια μου δείχνει η ομάδα οτι πιστεύει σε εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Ιβάν Σαββιδη».

Για την επιστροφή του στον Ατρόμητο: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομαδα του Ατρόμητου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για δεύτερη σεζόν. Τον κύριο Σπανό, τον κύριο Αγγελόπουλο και τον Νταμίρ Κάναντι γι' αυτή την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να βοηθήσω και την φετινή σεζόν ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα