Ο Άρης «πιέζει» για Σιώπη

Ο Άρης «πιέζει» για Σιώπη

Ο Άρης «πιέζει» για Σιώπη

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης είναι ο βασικός στόχος του Άρη για τη μεσαία γραμμή και η συζήτηση των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά περιλαμβάνει μια μορφή συνιδιοκτησίας.

Η περίπτωση του Μανώλη Σιώπη δεν προέκυψε την τελευταία εβδομάδα. Ουσιαστικά πρόκειται για μία από τις λύσεις που βρίσκονται στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη πριν καλά-καλά τελειώσει η περσινή σεζόν. Ήταν επίσης ένας από τους παίκτες για τους οποίους είχε μιλήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός τεχνικός είχε δώσει μάλιστα τη συγκατάθεσή του.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο 24χρονος μέσος πίεσε στο προηγούμενο διάστημα με σκοπό τη μεταγραφή του στην πολωνική Λεχ Πόζναν και το σενάριο το οποίο αναπτύχθηκε ανέφερε και ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Η πλευρά του παίκτη διέψευσε κατηγορηματικά στο gazzetta.gr αυτό το ενδεχόμενο. Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει δυσφορία για τους χειρισμούς του αθλητή ο οποίος προπονείται μόνος του και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πάμε στα… πιο πρόσφατα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε διαδοχικές επαφές με την πλευρά του αθλητή. Πρέπει να σημειωθεί εξάλλου ότι ο ατζέντης του Μανώλη Σιώπη είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος εκπροσωπεί τον Νικολάς Ντιγκινί ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους». Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη. Το ζητούμενο είναι όμως να βρεθεί ένα πλαίσιο συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέσα στην εβδομάδα υπήρξε νέα επαφή ανθρώπου του Άρη με αντίστοιχο του Ολυμπιακού. Οι «κίτρινοι» προτείνουν μια μορφή συνιδιοκτησίας του παίκτη. Οριστική απάντηση δεν έχει δοθεί. Οι Πειραιώτες έχουν στα χέρια τους και το ενδιαφέρον τουλάχιστον δύο ακόμη ομάδων της Superleague για τον δανεισμό του αθλητή, αλλά δεν δείχνουν θετικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Το ζήτημα του Σιώπη θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά για τον Άρη μέσα στην εβδομάδα. Τις επαφές έχουν αναλάβει τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντίνος Διαμαντόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα