Ευχαρίστησε τον Κάμπος ο ΠΑΟΚ

Ευχαρίστησε τον Κάμπος ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ευχαρίστησε τον Κάμπος ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Αλάνιασπορ και ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Αγκολέζο άσο για τις υπηρεσίες του τα δύο αυτά χρόνια.

Ο Κάμπος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ. Ο Δικέφαλος του Βορρά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Αγκολέζο άσο για τις υπηρεσίες του.

Ουρουγουάη - Πορτογαλία με 300+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Τζάλμα Κάμπος στην τουρκική Αλάνιασπορ.

O Ανγκολέζος άσος μετά από δύο χρόνια στον Δικέφαλο επιστρέφει στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ. Ο Κάμπος με την φανέλα του Δικεφάλου αγωνίστηκε σε 76 αγώνες, πετυχαίνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ, ενώ κατέκτησε και δύο Κύπελλα Ελλάδας.Τζάλμα , σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας σου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα