Ο Λουτσέσκου, ο Πρίγιοβιτς και ο φορ που λείπει…

Ο Λουτσέσκου, ο Πρίγιοβιτς και ο φορ που λείπει…

Ο Λουτσέσκου, ο Πρίγιοβιτς και ο φορ που λείπει…

bet365

Ο Λουτσέσκου μπορεί να νιώθει χαρούμενος για την επιστροφή και ενσωμάτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο το θέμα της απόκτησης επιθετικού συνεχίζει να είναι ανοικτό για τον ΠΑΟΚ.

«Το ότι έρχεται ο Πρίγιοβιτς δεν σημαίνει πως δεν ψάχνουμε επιθετικό», ξεκαθάρισε ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», μετά το τέλος του αγώνα με την Αντερλεχτ και για το μόνο που μπορεί να χαίρεται είναι η επιστροφή του Σέρβου επιθετικού, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από την ατζέντα του ΠΑΟΚ δεν έχει φύγει το όνομα του Τέεμου Πούκι, με τους «ασπρόμαυρους» να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

«Ο Πρίγιοβιτς θα είναι έτοιμος. Εννιά ημέρες διακοπών δεν θα του κοστίσουν κάτι σε φυσική κατάσταση. Είμαι χαρούμενος για το ότι θα βρεθεί μαζί μας στην ομάδα ήθελε να είναι εδώ από την πρώτη ημέρα που αποκλείστηκε η Σερβία», εξήγησε ο Λουτσέσκου.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το γήπεδο, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Άντερλεχτ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως και ο νεαρός Κώστας Μπαλογιάννης. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάσταση του τραυματισμού του, θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ των «ασπρόμαυρων» μέσα στο επόμενο διήμερο.

«Είναι σημαντική μέρα για αυτόν γιατί ξέρει πως αν επιτεθεί προς την εστία ξέρει πως μπορεί να σκοράρει. Είμαι χαρούμενος επίσης για τους Πέλκα Λάμπρου και Ζαμπά. Οι μεγάλοι δυσκολεύονται περισσότερο σε αυτό το διάστημα αλλά θα τους φέρουμε όλους στο ίδιο επίπεδο, δεν ανησυχώ», σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα