Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού για φέτος με Βάτενς

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού για φέτος με Βάτενς

Δημήτρης Τομαράς
Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού για φέτος με Βάτενς

bet365

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό στην φετινή προετοιμασία του στην Αυστρία με αντίπαλο τη Βάτενς (18.00). Οι δοκιμές που είχε κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς.
Για δεύτερη χρονιά στην σειρά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα της Βάτενς, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Ομπερπέρφους και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 1HD. Πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-0 χάρις σε γκολ του Βέργου και του Μεγαρίτη. Το Ομπερπέρφους απέχει μόλις ένα ημίωρο από το Ζέεφελντ, τη βάση των «ερυθρόλευκων» στις αυστριακές Αλπεις. Με βάση όσα έχει δοκιμάσει ο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις στο Ζέεφελντ, σε σύστημα 4-4-2 θα παίξουν οι Χουτεσιώτης - Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Νικόλης – Μανθάτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βέργος – Μάνος και Γκερέρο. Σε σύστημα 4-2-3-1 θα είναι οι Γιαννιώτης – Σάλιακας, Νικολάου, Ενγκελς, Τσιμίκας - Ρομαό, Ανδρούτσος – Πάρντο, Φορτούνης, Βρουσάι – Τζούρτζεβιτς. Θα προφυλαχθεί ο Μάριν που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης και ο Κούτρης που κάνει ατομικό πρόγραμμα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Επίσης από τις παραπάνω 11άδες μπορεί να τεθεί off ο Σισέ λόγω του προβλήματός του. Στην αποστολή βρίσκονται άλλοι δύο γκολκίπερ, οι νεαροί Σκαφίδας και Καράδαης.
Ο Πορτογάλος πέραν της τακτικής στις προπονήσεις της Παρασκεύής έριξε βάρος και σε στημένες φάσεις. Για πολλή ώρα οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην καλύτερη αξιοποίηση των κόρνερ και των φάουλ. Συχνά, διέκοπτε τις ασκήσεις και εξηγούσε στους παίκτες του τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινούνται στις στημένες φάσεις, δουλεύοντας πολλές κομπίνες. Να σημειωθεί πως ο Κώστας Φορτούνης και ο Φελίπε Πάρντο εκτελούσαν κυρίως τα κόρνερ και τα φάουλ. Μία κομπίνα ήταν να βγαίνει πάσα από το κόρνερ κοντά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και μετά πίσω πάσα στον εκτελεστή του κόρνερ για σέντρα. Μία άλλη ήταν με πάσα στο πρώτο δοκάρι και δημιουργία φάσης από εκεί. Επίσης ο Μαρτίνς δούλεψε και με τα τελειώματα φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα