«Ναι, μιλάμε με τον ΠΑΟΚ για τον Βέρνμπλουμ»

«Ναι, μιλάμε με τον ΠΑΟΚ για τον Βέρνμπλουμ»

«Ναι, μιλάμε με τον ΠΑΟΚ για τον Βέρνμπλουμ»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Πόντους Βέρνμπλουμ επιβεβαίωσε τις επαφές και τις συναντήσεις του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο άφησε ανοικτό το θέμα της μεταγραφής του Σουηδού χαφ.

Την Πέμπτη (28/6) φάνηκε πως ο Πόντους Βέρνμπλουμ πλησιάζει ακόμη περισσότερο στον ΠΑΟΚ, μετά τις επαφές και τις συζητήσεις που είχε ο Γιώργος Σαββίδης με τον Καρλ Φαγκέρ, εκπρόσωπο του γραφείου που έχει τα δικαιώματα του Σουηδού χαφ, όπως έγραψε το gazzetta.gr, στη Θεσσαλονίκη.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο δικηγόρος και συνεργάτης του Πάτρικ Μορκ, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσε τις επαφές μιλώντας στην σουηδική εφημερίδα «aftonbladet».

«Ετσι ακριβώς είναι, είχαμε επαφές, όπως έχουμε επαφές και με άλλες δέκα ομάδες», υποστήριξε ο Καρλ Φαγκέρ. «Ημασταν στην Ελλάδα για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Ερικσον στον Παναιτωλικό και είχαμε το χρόνο να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη για να ακούσουμε τον ΠΑΟΚ. Όπως ακριβώς έχουμε κάνει και με άλλες ομάδες για τον Πόντους», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Σουηδού χαφ, που επανέλαβε ότι ο 32χρονος Βέρνμπλουμ «δεν έχει καμία πίεση» και θα αποφασίσει «όταν είναι έτοιμος», ενώ αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ είπε:

«Είναι ένας μεγάλος και φιλόδοξος σύλλογος».

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η σουηδική εφημερίδα, οι καθαρές ετήσιες απολαβές του Βέρνμπλουμ θα ανέρχονται σε 1,2 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ένα ποσό το οποίο θα φτάσει και θα ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο μαζί με τα μπόνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα