Τους έβγαλε το... λάδι ο Μαρτίνς, μικροπρόβλημα με Ομάρ & Φορτούνη

Τους έβγαλε το... λάδι ο Μαρτίνς, μικροπρόβλημα με Ομάρ & Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Τους έβγαλε το... λάδι ο Μαρτίνς, μικροπρόβλημα με Ομάρ & Φορτούνη

bet365

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πρόγραμμα με τρέξιμο για πάνω από 30 λεπτά και πολλή δουλειά στην φυσική κατάσταση. Δεν ολοκλήρωσαν Ομάρ και Φορτούνης, ξανά ατομικά Κούτρης και Μάριν.
Σκληρό και με υψηλή ένταση και τρέξιμο για πάνω από 30 λεπτά ήταν το πρόγραμμα που είχε ο Μαρτίνς για τους παίκτες του το πρωί της Πέμπτης. Πολλή δουλειά επίσης με ασκήσεις με κίνηση, τρέξιμο και μπάλα και μία συνολικά δυνατή και καλή προπόνηση με έμφαση και στην τακτική και το πρέσινγκ.
Ο Ομάρ είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και δεν τελείωσε την προπόνηση ενώ ένα μικροπρόβλημα έβγαλε και ο Φορτούνης, που πάντως έχει δείξει ότι έχει δουλέψει καλά με τον γυμναστή που είχε και προσπαθεί πολύ. Ο Μάριν έμεινε ξανά στο ξενοδοχείο για το πρόγραμμά του και ο Κούτρης έκανε πάλι ατομικό. Ο Βρουσάι πλέον προπονείται κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα