«Σε συζητήσεις με Κάλιαρι για Πάγιατς η ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με Κάλιαρι για Πάγιατς η ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
«Σε συζητήσεις με Κάλιαρι για Πάγιατς η ΑΕΚ»

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του 25χρονου Κροάτη μέσου, Μάρκο Πάγιατς.

Σκόραρε ο Ροντρίγκεζ το πρώτο γκολ στο Σενεγάλη – Κολομβία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Η ΑΕΚ εκτός από τα εξτρέμ, ψάχνει ενίσχυση και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, και σύμφωνα με τους Ιταλούς ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την Ένωση είναι ο Μάρκο Πάγιατς της Κάλιαρι.

Το ιταλικό Sky υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του 25χρονου Κροάτη μέσου, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαρδηνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Πάγιατς αποκτήθηκε από την Κάλιαρι το 2016 και τις τελευταίες δύο σεζόν έχει δοθεί δανεικός σε Μπενεβέντο και Περούτζια. Με την τελευταία ο Πάγιατς πραγματοποίησε 36 συμμετοχές στη Serie B τη σεζόν που μας πέρασε, μοιράζοντας επτά ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα