AEΛ: «1 εκατ. ευρώ, 10% ποσοστό μεταπώλησης και δυο παίκτες για Μασούρα»

Gazzetta team
AEΛ: «1 εκατ. ευρώ, 10% ποσοστό μεταπώλησης και δυο παίκτες για Μασούρα»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται στο κόστος της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη (28/6).

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το gazzetta.gr είχε γράψει για τη συμφωνία ΑΕΛ και Ολυμπιακού για την πώληση του Γιάννη Μασούρα, με τη μεταγραφή τελικά να ολοκληρώνεται και τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ το πρωί της Πέμπτης (28/6).

Αργότερα οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται στο κόστος της μετακίνησης του παίκτη στους «ερυθρόλευκους», υπογραμμίζοντας πως πληρώθηκαν 1 εκατ. ευρώ, κράτησαν το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης, ενώ η ΑΕΛ θα πάρει ακόμα δυο παίκτες απ' αυτούς που δεν θα κρατήσει στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του διεθνούς μας ποδοσφαιριστή με την Under 21 Γιάννη Μασούρα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα εισπράξει για αυτή την μεταγραφή 1.000.000,00€ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10% για οποιαδήποτε μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα για ποσό άνω του 1.000.000,00€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πάρει με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός 2 παίκτες της επιλογής της από τους παίκτες που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα κρατήσει στο ρόστερ.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα