Δύο βραβεία για την ΠΑΕ ΑΕΚ στα Sports Marketing Awards

Δύο βραβεία για την ΠΑΕ ΑΕΚ στα Sports Marketing Awards

Gazzetta team
Δύο βραβεία για την ΠΑΕ ΑΕΚ στα Sports Marketing Awards

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε δυο τιμητικές διακρίσεις στην ενότητα των Sports Organizations.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου, σε πολυχώρο των Αθηνών, η Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards 2018, τα βραβεία τα οποία διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να υποστηρίξουν, να διαδώσουν και να προωθήσουν τις καλύτερες πρακτικές στην Επικοινωνία και το Marketing του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε δυο τιμητικές διακρίσεις στην ενότητα των Sports Organizations και συγκεκριμένα:

Silver στην κατηγορία Innovative Loyalty Schemes για το ΑΕΚ Kids Club, με το βραβείο να το παραλαμβάνει η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κα Αγγελική Αρκάδη

Silver στην κατηγορία Merchandising/Licensing για τη μαύρη αγωνιστική φανέλα της σεζόν 2017 – 18, με το βραβείο να το παραλαμβάνει ο Εμπορικός Διευθυντής κος Νίκος Καραούζας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα