«Κορυφαίος φορ στην Ελλάδα ο Μόρσι, αν βρουν το κουμπί του στη Λάρισα»

«Κορυφαίος φορ στην Ελλάδα ο Μόρσι, αν βρουν το κουμπί του στη Λάρισα»

«Κορυφαίος φορ στην Ελλάδα ο Μόρσι, αν βρουν το κουμπί του στη Λάρισα»

bet365

Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Μαρουάν Αχμέντ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Μπασέμ Μόρσι που απέκτησε η Λάρισα, τονίζοντας πως πρόκειται για εξαιρετικό στράικερ, αλλά με προβληματικό χαρακτήρα!

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Σε μια ακόμη ψαγμένη κίνηση προχώρησε η Λάρισα καταφέρνοντας να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο τον γκολτζή της Ζάμαλεκ, Μπασέμ Μόρσι.

Πρόκειται για φορ που κάνει την διαφορά την τελευταία πενταετία στην Αίγυπτο έχοντας σκοράρει 50 γκολ σε 136 παιχνίδια με τη φανέλα της Ζάμαλεκ.

Ο Μόρσι την σεζόν 2014/15, όταν η ομάδα του Καΐρου κατέκτησε το νταμπλ αναδείχθηκε δεύτερος σκορερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ, ενώ έφτασε στο σημείο να είναι ο βασικός φορ της εθνική Αιγύπτου!

Η Λάρισα κατάφερε έπειτα από συνεννόηση με την διοίκηση της Ζάμαλεκ να αποκτήσει τον Μόρσι καταβάλλοντας μόλις το 1/3 του συμβολαίου του, αφού η αμοιβή του είναι απλησίαστη για τα δεδομένα της ΑΕΛ.

Όπως τονίζει στο gazzetta.gr ο διευθυντής της ιστοσελίδας Kingfut.com, Μαρουάν Αχμέντ πρόκειται για έναν φορ, ο οποίος στη μέρα του μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα, όμως την ίδια στιγμή είναι αυτοκαταστροφικός.

Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο δημοσιογράφο, εάν οι άνθρωποι της Λάρισα κοντρολάρουν τον χαρακτήρα του Μόρσι, δεν αποκλείεται ο τελευταίος να εξελιχθεί σε κορυφαίο στράικερ της Super League.

«Είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας. Για να παίξει καλά χρειάζονται αρκετοί παράγοντες που θα πρέπει να λειτουργήσουν προς όφελος του. Τα πήγε πολύ καλά στην στην πρώτη του χρονιά με την Ζάμαλεκ την σεζόν 2014/15 σκοράροντας 19 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλο συμπαίκτη του.

Μάλιστα εκείνη τη σεζόν η Ζάμαλεκ κατέκτησε το νταμπλ. Όλα συνηγορούσαν πως θα γίνει ο βασικός φορ της εθνικής Αιγύπτου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όμως στη συνέχεια προέκυψαν κάποια θέματα με τον σύλλογο και τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ. Ήρθαν προτάσεις από ομάδες της Μέσης Ανατολής αλλά δεν ήθελε να πάει.

Στην μέρα του είναι ένας πολύ καλός στράικερ, αλλά χρειάζεται κάποιον που θα τον κατευθύνει σωστά σε ότι αφορά τη νοοτροπία του. Για παράδειγμα στο τελευταίο ματς που έπαιξε με την εθνική Αιγύπτου κόντρα στη Γκάνα έγινε αλλαγή. Τότε αποχώρησε από τον γήπεδο και ισχυρίστηκε πως έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο αφού ένιωθε πόνους.

Κάτι τέτοιο βέβαια όπως αποδείχθηκε δεν ίσχυε. Όπως προείπα όλα είναι θέμα νοοτροπίας. Η συμπεριφορά του μέχρι στιγμής δεν είναι τόσο επαγγελματική. Εάν όμως κάποιος καταφέρει να τον κοντρολάρει, δεν χωράει καμιά αμφιβολία πως μπορεί να εξελιχθεί στον κορυφαίο στράικερ του ελληνικού πρωταθλήματος».

Δείτε τον Μπασέμ Μόρσι εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα