ΠΑΟΚ: Η δοκιμασία με Αντερλεχτ στην Ολλανδία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η δοκιμασία με Αντερλεχτ στην Ολλανδία

bet365

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Αντερλεχτ του Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Στο προπονητικό κέντρο, όπου έγινε και το φιλικό με την U23 της Γάνδης, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19.00) της Παρασκευής (29/6) το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του «Δικέφαλο» επί ολλανδικού εδάφους, με την συμμετοχή του Όγκνιεν Βράνιες από πλευράς Αντερλεχτ να παραμένει ακόμη αμφίβολη.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει μόλις τέσσερις ημέρες στο βελγικό σύλλογο και απλά μπορεί να πάρει κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας, παρότι πρόκειται για μια φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, μετά από απόφαση της ολλανδικής αστυνομίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα