«Παγώνει» του Μενέντεζ, τελεσίγραφο σε Σέρο

«Παγώνει» του Μενέντεζ, τελεσίγραφο σε Σέρο

«Παγώνει» του Μενέντεζ, τελεσίγραφο σε Σέρο

bet365

Ο Άρης είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άλεξ Μενέντεζ αλλά ο Πάκο Ερέρα αποφάσισε να βάλει την περίπτωση του Ισπανού αμυντικού στο «ψυγείο»…

Αγγλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Στέρ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άλεξ Μενέντεζ δεν ήταν η βασική επιλογή του Ισπανού προπονητή του Άρη, ωστόσο η πορεία των συζητήσεων με άλλους ποδοσφαιριστές τον οδήγησε στην περίπτωση του 27χρονου αμυντικού. Από την ημέρα που οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων μέχρι σήμερα, έχει μεσολαβήσει διάστημα τουλάχιστον επτά ημερών και η εξήγηση στην καθυστέρηση που υπάρχει σχετίζεται με τις σκέψεις του προπονητή του Άρη. Για την ακρίβεια, προέκυψε μία άλλη περίπτωση αμυντικού κι έτσι ο Ερέρα αποφάσισε να «παγώσει» την αντίστοιχη του Μενέντεζ.

Σε ότι αφορά τον Φραντσίσκο Σέρο, η συμφωνία με τον Αργεντίνο μέσο είναι δεδομένη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Ωστόσο, η πλευρά του αθλητή έθεσε επιπλέον όρους γεγονός το οποίο κάθε άλλο παρά άρεσε στους «κίτρινους». Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης έστειλε τελεσίγραφο στην πλευρά του 30χρονου ποδοσφαιριστή ότι, είτε θα προσαρμοστεί στους ήδη συμφωνηθέντες όρους είτε ο Άρης θα αποταθεί σε άλλον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα