Αποχωρεί από τη Λαμία ο Καραγιάννης

Δημήτρης Ρούσσος
Αποχωρεί από τη Λαμία ο Καραγιάννης

bet365

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης δεν συμφώνησε με τη Λαμία στις συζητήσεις που είχαν κι έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν μετά από τρία χρόνια.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Εξέλιξη μη αναμενόμενη υπήρξε στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλέξανδρου Καραγιάννη με τη Λαμία. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι και παρότι φαινόταν σχεδόν σίγουρο πως θα ανανεώσει με τους Φθιωτους, τελικά αυτό δεν συνέβη.

Ο Έλληνας μέσος δεν φαινεται να άκουσε όσα ήθελε απο τον συλλογο και όπως όλα δείχνουν, δεν θα παραμείνει κάτοικος Λαμίας την επόμενη χρονιά.

Για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, που κατά τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε 18 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας δύο φορές, υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Superleague και της Football League, με τον ίδιο να τις εξετάζει και εν ευθέτω χρόνω να αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα