ΠΑΟΚ: Η Σερβία αποκλείστηκε, ο Πρίγιοβιτς έρχεται!

ΠΑΟΚ: Η Σερβία αποκλείστηκε, ο Πρίγιοβιτς έρχεται!

ΠΑΟΚ: Η Σερβία αποκλείστηκε, ο Πρίγιοβιτς έρχεται!

bet365

Αν κάποιοι γιόρτασαν μαζί με τη Βραζιλία την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Μουντιάλ, αυτοί πρέπει να είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ! Και η εξήγηση είναι απλή…

Η Σερβία αποκλείστηκε από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να μετράει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Κόστα Ρίκα, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος επιθετικός θα είναι το συντομότερο δυνατόν και πάλι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεμείνει από επιθετικούς, θα ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με μοναδικούς επιθετικούς τον φευγάτο Κουλούρη και τον Μυστακίδη, με αποτέλεσμα η επιστροφή του Πρίγιοβιτς να μοιάζει σαν μια μεγάλη ανάσα για τον Λουτσέσκου.

Την ώρα που tτο θέμα του Τέεμου Πούκι έχει «παγώσει» και η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ παραμένει, για πολλούς και διαφόρους λόγους, μια περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση, το πιθανότερο είναι οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να… γιόρτασαν στο Χορστ της Ολλανδίας τον αποκλεισμό της εθνικής Σερβίας από τη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Βάσει της συνεννόησης που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος επιθετικός θα πάρει μια μικρή άδεια λίγων ημερών και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, ακολουθώντας σίγουρα την αποστολή στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας από τις 8 έως τις 17 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα