Ερικσον (κι επίσημα) για 3 χρόνια στον Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Ερικσον (κι επίσημα) για 3 χρόνια στον Παναιτωλικό!

bet365

Την τρίτη του χρονικά, αλλά επί της ουσίας την πρώτη δυνατή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, επιβεβαιώνοντας το gazzetta, με την απόκτηση του Σεμπάστιαν Ερικσον!

Σερβία – Βραζιλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ζεσούς ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από το πρωί της Τετάρτης, το gazzetta, πρώτο, σας είχε μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ για τον Σουηδό πρώην αρχηγό της Γκέτεμποργκ και επί μια 3ετία άσου της Κάλιαρι. Αφού πέρασε με επιτυχία και τα ιατρικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τον Παναιτωλικό κι ανακοινώθηκε ως εξής:

«Ο 29χρονος μέσος Σεμπάστιαν Έρικσον υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας τριών ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκέτεμποργκ στην οποία αγωνίζονταν έως τώρα, έχοντας περισσότερες από 200 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ έχει αγωνιστεί με δανεισμό στην Κάλιαρι. Έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Σουηδίας και αγωνίστηκε 7 φορές με την Εθνική Ανδρών.

Για το νέο σταθμό της καριέρας του δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος για τον ερχομό μου στον Παναιτωλικό, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά έξω από τη χώρα μου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και χαίρομαι που έρχομαι σε μια τόσο οργανωμένη ομάδα. Θέλω να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα