Λάμπρου: «Στόχος μου να παραμείνω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Λάμπρου: «Στόχος μου να παραμείνω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Λάμπρου: «Στόχος μου να παραμείνω στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

O Λάζαρος Λάμπρου μίλησε μετά το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και τους προσωπικούς στόχους του.

Σκόραρε ο Γουίλιαν το πρώτο γκολ στο Σερβία – Βραζιλία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας. Στο φιλικό με την U23 της Γάνδης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

«Στόχος μου είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, στα φιλικά που θα γίνουν, θα δώσω ότι έχω και δεν έχω, ώστε να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Δεν κοιτάω άλλη ομάδα», είπε ο Λάμπρου, που δεν τον φοβίζει ο συναγωνισμός στη θέση των εξτρέμ, καθώς «πιστεύω σε εμένα και πιστεύω πως θα τα καταφέρω».

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα