«Είπαμε ψέματα για Ένγκελς για να πιέσουμε την ΑΕΚ για Βράνιες»

Gazzetta team
«Είπαμε ψέματα για Ένγκελς για να πιέσουμε την ΑΕΚ για Βράνιες»

bet365

Τρομερή παραδοχή από τον πρόεδρο της Άντερλεχτ, που δεν διστάζει να πει ότι επίτηδες διέρρευσαν πως ο σύλλογός του ήταν κοντά στον Ένγκελς ώστε να πιέσει την ΑΕΚ να δεχτεί την πρόταση για Βράνιες.

Σερβία – Βραζιλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ζεσούς ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δωρεάν μαθήματα τακτικής στις διαπραγματεύσεις παραδίδει ο πρόεδρος της Άντερλεχτ. Ο Μαρκ Κούκε, χωρίς ίχνος δισταγμού, παραδέχεται ότι ομάδα του χρησιμοποίησε τη δύναμη των media για να πετύχει τη μεταγραφή του Βράνιες με το αντίτιμο που εκείνη είχε θέσει.

«Θέσαμε μια τιμή για τον Βράνιες και επιτύχαμε να τον αποκτήσουμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε fake news για να βάλουμε την ΑΕΚ στην πίεση, διαρρέοντας στον ελληνικό Τύπο ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση του Μπιέρν Ένχελς, στόπερ του Ολυμπιακού», είπε χαρακτηριστικά ο Κούκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα