Λουτσέσκου: «Να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία»

Λουτσέσκου: «Να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία»

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είπε τα αυτονόητα μετά το τέλος του φιλικού με την U23 της Γάνδης, αλλά έστειλε και το μήνυμα του ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στα πρώτα συμπεράσματά του από τη μέχρι τώρα προετοιμασία του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία.

«Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να προπονούμαστε καλά, να βελτιώνουμε την φυσική κατάστασή μας, να πάρουμε το μέγιστο από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια. Θα πρέπει γρήγορα να βρεθεί η χημεία, επειδή έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και στόχος μας είναι να έχουν στο τέλος της προετοιμασίας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Το σημαντικό είναι να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να δουλέψουμε σκληρά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τις διπλές προπονήσεις τα πόδια των παικτών είναι βαριά, τα φιλικά παιχνίδια είναι για να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να έχουμε μία καλή νοοτροπία. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στη Βασιλεία», σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον νεαρό Μπαλογιάννη, που αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο, ο Λουτσέσκου είπε:

«Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και έπαιξε σε αυτή την θέση εξαιτίας της απουσίας του Βιεϊρίνια και των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Λεβέκ πριν από το ματς. Έχει μυαλό γιατί να μη γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Ελλάδα, αφού όπως έχω ενημερωθεί ότι και παλιότερα έπαιζε στη συγκεκριμένη θέση», ενώ για τον Ζαμπά τόνισε: «Είναι ένας παίκτης με καλά φυσικά προσόντα, αλλά είναι μία προπόνηση το σημερινό φιλικό, δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα