Μία πρώτη σκέψη του Μαρτίνς για το σχήμα, πιο συντηρητικά ο Κούτρης

Μία πρώτη σκέψη του Μαρτίνς για το σχήμα, πιο συντηρητικά ο Κούτρης

Δημήτρης Τομαράς
Μία πρώτη σκέψη του Μαρτίνς για το σχήμα, πιο συντηρητικά ο Κούτρης

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και είναι νωρίς ακόμα έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση - σκέψη για τον σχηματισμό του Ολυμπιακού. Πιο συντηρητικά πήγε το απόγευμα της Τρίτης ο Κούτρης που έμεινε στο ξενοδοχείο για πρόγραμμα.
Ο Μαρτίνς σε πρώτη φάση δείχνει να έχει μία προσέγγιση που περισσότερο παραπέμπει σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Ένα σχήμα που γενικά ταιριάζει στον Ολυμπιακό και το οποίο κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Προφανώς ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει και άλλα πράγματα και σχήματα πάντως αλλά φαίνεται να υπάρχει μία πρώτη σκέψη για την συγκεκριμένη διάταξη. Όσο για τον Κούτρη στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης έμεινε στο ξενοδοχείο για έξτρα πρόγραμμα και για να πάει κάπως πιο συντηρητικά ώστε να υπάρχει καλή διαχείριση και είναι στο 100% όταν πρέπει. Στο πρόγραμμα της Τρίτης το απόγευμα υπήρχαν ασκήσεις για τελειώματα με τους παίκτες συνολικά να δείχνουν μεγάλη διάθεση και υψηλά κίνητρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα