Το πρόβλημα με Ανδρούτσο και οι ώρες φιλικών του Ολυμπιακού

Το πρόβλημα με Ανδρούτσο και οι ώρες φιλικών του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόβλημα με Ανδρούτσο και οι ώρες φιλικών του Ολυμπιακού

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση αλλά σηκώθηκε και συνέχισε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ενώ έγιναν γνωστές και οι ώρες των 2 πρώτων φιλικών των Πειραιωτών.
Σχετικά με τον Ανδρούτσο δέχθηκε ένα χτύπημα από κλωτσιά του Μπουχαλάκη και βρέθηκε στο έδαφος. Με την συμβολή και του ιατρικού team σηκώθηκε και συνέχισε το πρόγραμμά του.
Αναφορικά με τα φιλικά του Ολυμπιακού στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας θα γίνει τελικώς το Σάββατο η σέντρα του πρώτου φιλικού του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Βάτενς, το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ομπερπέρφους, που απέχει περίπου ένα ημίωρο από το Ζεεφελντ. Τα εισιτήρια του φιλικού κοστίζουν 10 ευρώ και ενώ για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους το κόστος είναι 7 ευρώ. Ο επόμενος φιλικός αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 4 Ιουλίου με αντίπαλο την Μποτοσάνι στο Σβαρτς, στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα