Χωρίς Χατσερίντι σήμερα ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Χατσερίντι σήμερα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Χατσερίντι σήμερα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Εβγέν Χατσερίντι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο αποψινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην U23 της Γάνδης, καθώς δεν έχουν αποσταλεί όλα τα έγγραφα από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός δε θα πάρει μέρος στο φιλικό της Τρίτης (26/6) απέναντι στους μικρούς της Γάνδης, καθώς οι άνθρωποι της Ντιναμό Κιέβου έχουν καθυστερήσει να αποστείλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Τυπικά μέχρι τις 30/6 ο Χατσερίντι έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει έγκυρη αποστολή των εγγράφων, κάτι που στην περίπτωση του 31χρονου στόπερ δεν ισχύει και οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» δε θέλουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Ετσι, από το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα απουσιάσουν οι Βιεϊρίνια, Χατσερίντι, Πέδρο Ενρίκε (ίωση), Μουλέν, ενώ αντίθετα θα αγωνιστεί ο Μαλεζάς παρά την αρχική απόφαση να προφυλαχθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα