«Κεκλεισμένων των θυρών» το ΠΑΟΚ-Αντερλεχτ (pic)

Gazzetta team
«Κεκλεισμένων των θυρών» το ΠΑΟΚ-Αντερλεχτ (pic)

bet365

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της βελγικής ομάδας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης την Παρασκευή (29/6) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους.

Ακόμη μια «περίεργη» απόφαση της ολλανδικής αστυνομίας υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ και την Αντερλεχτ να αγωνιστούν στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (29/6) χωρίς την παρουσία κόσμου.

«Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, το φιλικό παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα. Ενημερωθήκαμε ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με κλειστές τις πόρτες, με εντολή της αστυνομίας. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να παραμείνουν στις οικίες τους και να μην πάνε στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της Αντερλεχτ.

Μια ανάλογη απόφαση είχε εκδοθεί από την αστυνομία και για τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου, που θα γίνει κανονικά, αλλά σε διαφορετικό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα