Ο Καμαρά που άνοιξε λογαριασμό & οι... αβέβαιοι του Ζέεφελντ! (vid)

Ο Καμαρά που άνοιξε λογαριασμό & οι... αβέβαιοι του Ζέεφελντ! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Καμαρά που άνοιξε λογαριασμό & οι... αβέβαιοι του Ζέεφελντ! (vid)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά συνεχίζει να δείχνει καλή εικόνα στις προπονήσεις και έβαλε το πρώτο γκολ στο δίτερμα του Ζέεφελντ, με τον Μανθάτη να είναι έτερος σκόρερ. Ποιοι είναι σε δύσκολη θέση από την αποστολή στην Αυστρία.
Στο πρώτο δίτερμα επί αυστριακού εδάφος το πρώτο γκολ έβαλε ο Μάντι Καμαρά, με ένα ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από ένα συνδυασμό. Ήταν φυσικά το πρώτο τέρμα της προετοιμασίας. Το δεύτερο τέρμα ήρθε από τον Μανθάτη με ένα διαγώνιο σουτ .
Ο Καμαρά πάντως εξακολουθεί να κερδίζει πολλούς... πόντους στην προετοιμασία. Αξίζει δε να τονιστεί πως από την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ δεν είναι λίγοι οι... μετέωροι. Υπάρχει ο Μπουχαλάκης που με τις δεδομένες προσθήκες παικτών στον άξονα είναι υπό κρίση. Ο Ένγκελς που ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πουλήσει και ο Βούκοβιτς που εάν δεν πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς θα αποχωρήσει. Βγάζοντας στην άκρη και στην εξίσωση τους μικρούς (σ.σ. όπως ο Νικόλης) υπάρχουν ακόμα οι Πάρντο & Τζούρτζεβιτς (σ.σ. με τον Κολομβιανό επίσης να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από Κίνα και τον Σέρβο να έχει θέματα από πέρυσι και ενώ ο Μάνος πηγαίνει πολύ καλά) αλλά και ο Μανθάτης που προορίζεται για την ΑΕΛ λόγω της μεταγραφής Μασούρα. Στους υπό αποχώρηση εξακολουθεί να είναι και ο Βέργος. Δηλαδή τουλάχιστον 9 παίκτες από τους 26 που είναι στην Αυστρία ενώ ερωτηματικό είναι ακόμα και ο Μάριν.
Σημειώνεται πως ο Πέδρο Μάρτινς έχει στην Αυστρία αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Γκερέρο, Καράδαη, Κούτρη, Μάνο, Μανθάτη, Μάριν, Νικολάου, Νικόλη, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακα, Σκαφίδα, Τσιμίκα, Βέργο, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα