ΠΑΟΚ: O Βέρνμπλουμ, ο Πούκι και οι άλλοι…

ΠΑΟΚ: O Βέρνμπλουμ, ο Πούκι και οι άλλοι…

ΠΑΟΚ: O Βέρνμπλουμ, ο Πούκι και οι άλλοι…

bet365

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις στον ΠΑΟΚ, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει «παγώσει» το θέμα του Πούκι, καθώς ψάχνεται (και) για άλλους φορ...

Καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα στο Ισλανδία – Κροατία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου είναι σε εξέλιξη το πρώτο στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τις μεταγραφικές υποθέσεις να εμφανίζουν μια στασιμότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι υποθέσεις είναι γνωστές και αφορούν τον αμυντικό χαφ (Πόντους Βέρνμπλουμ) και τον επιθετικό (Τέεμου Πούκι ή κάποιος άλλος) για τις οποίες οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Βέρνμπλουμ, που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στην Τουρκία για καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένεια του (μάλιστα εκεί γιόρτασε τη Δευτέρα τα 32α γενέθλια του) έχει στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ, προφανώς δεν υπήρξε ανάλογο ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα, με τις ενδείξεις, εδώ και μέρες, να είναι θετικές σ’ ότι αφορά την απάντηση του Σουηδού μέσου.

Το θέμα του Πούκι, αν και κάποια στιγμή εμφανιζόταν να έχει τελειώσει για τους «ασπρόμαυρους», μοιάζει να είναι «παγωμένο», καθώς τελευταία εξετάζονται και άλλοι επιθετικοί πέραν του 28χρονου Φινλανδού φορ, για τον οποίο από τη Δευτέρα (25/6) υπάρχει ενδιαφέρον και από την αγγλική Ρέντινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα