Χατσερίντι: «Είμαι Ουκρανός, αγαπώ τη χώρα μου»

Χατσερίντι: «Είμαι Ουκρανός, αγαπώ τη χώρα μου»

Χατσερίντι: «Είμαι Ουκρανός, αγαπώ τη χώρα μου»

bet365

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το θέμα της απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου τονίζοντας ότι αυτό δύσκολα θα συμβεί.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Σε… παρεξήγηση απέδωσε ο Εβγέν Χατσερίντι τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με το θέμα της απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στους Ελληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Με δηλώσεις του στην ουκρανική ιστοσελίδα «Football Hub» ο 31χρονος στόπερ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει υπηκοότητα, ενώ στην συνέντευξη του στο Χορστ φάνηκε να λέει πως θα ήθελε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

«Είχαμε μια ζωντανή συνέντευξη στη νέα μου ομάδα και η απάντησή μου παρεξηγήθηκε. Αντιμετωπίζω την Ελλάδα με πολύ μεγάλο σεβασμό, αλλά είμαι Ουκρανός και δεν πρόκειται να αλλάξω την ιθαγένειά μου. Αγαπώ την Ουκρανία!

Η χώρα αυτή μου έδωσε τα πάντα. Εχω παίξει στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας για πολλά χρόνια και όταν καλούμαι σ’ αυτή την ομάδα είμαι πάντα περήφανος. Αν στο μέλλον η εθνική Ουκρανίας με χρειαστεί με πολύ χαρά θα έρθω να αγωνιστώ», υποστήριξε ο Χατσερίντι.

Ουσιαστικά, μετά από αυτή την εξέλιξη , το θέμα της απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου από τον κεντρικό αμυντικό «παγώνει» και παραμένει να υφίσταται το πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων, με δεδομένη την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα σε λίγες μέρες στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Εκτός, αν τελικά ο Αιγύπτιος δεν παραμείνει στον ΠΑΟΚ και παραχωρηθεί με μεταγραφή σε κάποια από τις ομάδες, που το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα