ΠΑΟΚ: Το πρώτο φιλικό τεστ στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Το πρώτο φιλικό τεστ στην Ολλανδία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το πρώτο φιλικό τεστ στην Ολλανδία

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (19.00 – Novasports 1) την U23 της Γάνδης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, όπου θα κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο οι Χατσερίντι και Ζαμπά.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από τέσσερις μέρες παραμονής στο Χορστ της Ολλανδίας θα έχουν το απόγευμα της Τρίτης (26/6) το πρώτο φιλικό τεστ κόντρα στη β’ ομάδα της Γάνδης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος στο φινάλε της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας (25/6) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, όπως και ο Στέλιος Μαλεζάς που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Από το σημερινό φιλικό θα απουσιάσει και ο Τιμπό Μουλέν, με το Γάλλο να υποβάλλεται σε μαγνητική εξέταση η οποία έδειξε ότι υποφέρει από μερική ρήξη της πελματιαίας απονεύρωσης και θα μείνει όλη την εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικά σχήματα ενδεκάδας, με τους Εβγέν Χατσερίντι και Λέο Ζαμπά να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα