Η πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού στην... σκιά των Άλπεων

Η πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού στην... σκιά των Άλπεων

Δημήτρης Τομαράς
Η πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού στην... σκιά των Άλπεων

bet365

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, με την πρώτη απογευματινή προπόνηση και από την Τρίτη αναμένονται πια διπλές στο α' στάδιο προετοιμασίας.
Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για τις επόμενες 11 ημέρες ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο εξωτερικό, η δουλειά άρχισε. Με απογευματινή προπόνηση, το γήπεδο του Ζέεφελντ υποδέχθηκε τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πάτησαν αμέσως χορτάρι και άρχισαν να δουλεύουν επάνω στο κομμάτι της φυσικής τους κατάστασης. Υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς, προπονητές φυσικής κατάστασης, αλλά και σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, έφτιαξε ένα «κυκλικό» πρόγραμμα ασκήσεων, με μπάλα ή χωρίς. Αρκετό τρέξιμο, έλεγχο του κορμού και αλλαγές κατευθύνσεων, σπριντ και απότομα σταματήματα με έλεγχο της μπάλας, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή ποικιλία και διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα.
Ο καιρός είναι μεγάλος σύμμαχος για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η θερμοκρασία κάτω από τους 17 βαθμούς Κελσίου, με ήλιο και λιγοστά σύννεφα στον ουρανό, συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό για προπόνηση, με τους παίκτες να αισθάνονται ήδη από την πρώτη στιγμή καλά, στο γήπεδο του Ζέεφελντ. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν & ενώ ο Κούτρης ανεβάζει ρυθμό, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ή χωρίς. Η δουλειά θα συνεχιστεί και τις προσεχείς ημέρες, με αμείωτο ρυθμό και με διπλές προπονήσεις καθημερινά (10:30 και 19:00 ώρες Ελλάδας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα