Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μασούρας!

Φώτης Καρακούσης
Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μασούρας!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του 21χρονου δεξιού μπακ. Στο ένα εκατομμύριο το deal, 10% μεταπώληση και δύο παίκτες με ελευθέρας στην ΑΕΛ μερικές από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Μπορεί να πέρασε από τα σαράντα κύματα, να βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, να χάλασε η μεταγραφή του, αλλά τελικά εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Γιάννης Μασούρας θα συνεχίσει την καριέρα του στους... ερυθρόλευκους. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες, από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα η ΑΕΛ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για πώληση του ποδοσφαιριστή με τους Θεσσαλούς να παίρνουν 1.000.000 μετρητά, το 10% σε πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές με ελευθέρας. Αρχικά η πρόταση ήταν να δοθούν δανεικοί, αλλά στην συνέχεια υπήρξε συμφωνία να αποκτηθούν με ελευθέρας.

Μανθάτης και ένας από τους Βέργο, Καραμάνο

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές σχεδόν σίγουρος είναι ο Γιώργος Μανθάτης, ενώ για τον δεύτερο η ΑΕΛ έχοντας ως στόχο την ενίσχυση στην επίθεσή της, κοιτάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Νίκου Βέργου και Τάσου Καραμάνου. Για να μιλάμε βέβαια για τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει από τον Ολυμπιακό η ΑΕΛ, θα πρέπει να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, καθώς ναι μεν οι δύο ομάδες τα έχουν βρει, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν φτάσει μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής και χάλασε την τελευταία στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα