Ικανοποίηση στον ΟΦΗ για το «πράσινο» στη διαδικασία επιτήρησης

Ικανοποίηση στον ΟΦΗ για το «πράσινο» στη διαδικασία επιτήρησης

Gazzetta team
Ικανοποίηση στον ΟΦΗ για το «πράσινο» στη διαδικασία επιτήρησης

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ομάδες που πληρούν τις απαιτήσεις της δεύτερης φάσης της επιτήρησης, μεταξύ των οποίων είναι και ο ΟΦΗ, με τους ανθρώπους του να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους.

Επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, οι Ηρακλειώτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης να εντάξει τον ΟΦΗ στην κατηγορία με τις ομάδες που πέρασαν με επιτυχία το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας επιτήρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ τη Δευτέρα (25/6):

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ακόλουθες ΠΑΕ της Football League. Οι ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Καραϊσκάκης, Άρης, Δόξα Δράμας, Κισσαμικός, ΟΦΗ, και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Η ανακοίνωση των Κρητικών:

«Ικανοποίηση έφερε στον ΟΦΗ η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, το οποίο ενημέρωσε και επίσημα ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πέρασε με επιτυχία και το δεύυερο στάδιο της διαδικασίας επιτήρησης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί καλό οιωνό και για την αδειοδότηση Σούπερ Λίγκ, την οποία επιζητάει ο ΟΦΗ, ενώ επιβεβαιώνει την οικονομική τακτοποίηση που επικρατεί αυτήν την εποχή στον σύλλογο, τονίζουν στην κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ έχει βαδίσει με επιτυχία σε όλα τα κριτήρια στα δυο πρώτα στάδια της επιτήρησης και πλέον σειρά παίρνει η αδειοδότηση Σούπερ Λίγκ, στην οποία έχει πέσει το βάρος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα