Μπαταγιάννης: «Έντιμο, αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Μπαταγιάννης: «Έντιμο, αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο νέος πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την εκλογή του κι αναφέρθηκε σε ένα «όνειρο» που εκπληρώθηκε, στα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν τη Λίγκα και την αναδιάρθρωση.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή και έντιμη συνεργασία. Αναλαμβάνω την προεδρία σε μία πολύ δύσκολη περίοδο τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και γενικότερα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Έχουμε θέματα στο τραπέζι που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και ο συνεταιρισμός πρέπει να το λύσει και αυτό το θέμα. Για να έχουμε ένα έντιμο, αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε ώστε όλες οι ομάδες να έχουν τηλεοπτική στέγη. Η αναδιάρθρωση συζητείται και πρέπει και γι’ αυτό το θέμα σαν συνεταιρισμός να πάρουμε απόφαση» είπε ο νέος πρόεδρος της Λίγκας.

Για τις συνεδριάσεις στο εξής: «Πιστεύω ότι αν είμαστε γεροί και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Θεωρώ ότι η θέση μου σαν προέδρου της Λίγκας θα μπορώ να συγκεράσω απόψεις, να βγαίνουμε ενωμένοι και με πλειοψηφία να μπορώ να διαπραγματευτώ τις αποφάσεις που θα παίρνουμε».

Για τη θέση του προέδρου: «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω προσωπική επαφή ή οτιδήποτε έξω από τις αρχές του συνεταιρισμού. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν την πορεία μου. Ίσως να εκπληρώνεται ένα όνειρο μου. Ποτέ δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του παράγοντα από αυτή τη θέση».

Για τις διαφορές των ομάδων: «Μακάρι να μπορέσω να διατηρήσω την ισονομία μεταξύ των μελών όποιοι και αν είναι αυτοί, μεγάλοι είτε μικροί. Όταν έχουμε διαφωνίες θα γίνεται by the book»

Για την αναδιάρθρωση: «Περιμένω να διαμορφωθούν οι προτάσεις. Την Παρασκευή στο συμβούλιο θα διαμορφωθεί η πρόταση. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πριν έχω απόφαση συμβουλίου. Δεν θέλω να κάνω κάτι χωρίς απόφαση συνεταιρισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα