Καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση, για Τετάρτη η επαφή Λίγκας - Βασιλειάδη

Φώτης Καρακούσης
Καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση, για Τετάρτη η επαφή Λίγκας - Βασιλειάδη

bet365

Στο Δ.Σ. της Super League δεν ελήφθη καμία ουσιαστική συζήτηση για το σκέλος της αναδιάρθρωσης και η αντιπροσωπεία της πρόκειται να δει την Τετάρτη τον Γιώργο Βασιλειάδη.
Μέσα στο Δ.Σ. ακούστηκαν αρκετές απόψεις και προτάσεις για την αναδιάρθρωση. Δεν πάρθηκε όμως καμία απόφαση. Οι τηλεοπτικά... άστεγες ομάδες επιμένουν ότι θα μπλοκάρουν την διαδικασία της έναρξης του πρωταθλήματος.
Ο Κούγιας τους εξήγησε νομικά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και το ζήτημα έμεινε ανοιχτό. Έτσι το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό. Ο Αλέξης Κούγιας επίσης τόνισε πως η αντιπροσωπεία που θα πάει την Τετάρτη να δει τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη θα πρέπει να είναι μεγάλη αλλά και να βρίσκονται σε αυτήν και αρκετοί ιδιοκτήτες ΠΑΕ. Την Τετάρτη (27/6) στις 18.00 θα γίνει η συνάντηση της Super League με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με θέμα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια θα συνεδριάσει εκ νέου ο συνεταιρισμός, την Παρασκευή (29/6), στις 16.00 για να πάρει αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα