«Τελειώνει του Κουέγιαρ στον Ολυμπιακό»

«Τελειώνει του Κουέγιαρ στον Ολυμπιακό»

«Τελειώνει του Κουέγιαρ στον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Κουέγιαρ αφού απάντησε θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ιράν – Πορτογαλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα.  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ιβάν Κουέγιαρ είπε το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Marca στη διαδικτυακή της έκδοση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ισπανός πορτιέρο αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και να μετακομίσει στην Ελλάδα. 

«Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από τη μετακίνηση του Γκερέρο στην ομάδα του Πειραιά και έγιναν μέσω των ίδιων εκπροσώπων. Η απόφαση του Κουέγιαρ αποδίδεται στους καλούς οικονομικούς όρους, αλλά και στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Λεγανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αναζητά καινούριο τερματοφύλακα. Παρότι στη Λεγανές υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μεταγραφή του Γκερέρο λόγω της στάσης του ατζέντη του, με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις είναι καλές. Η μεταγραφή του Κουέγιαρ δεν έχει ακόμη κλείσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά ένα μικρό ποσό θα την ολοκληρώσει», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Best of internet