Νέος Πρόεδρος της Super League o Ευάγγελος Μπαταγιάννης (pics)

Φώτης Καρακούσης
Νέος Πρόεδρος της Super League o Ευάγγελος Μπαταγιάννης (pics)

bet365

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Superleague εξέλεξε νέο πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μπαταγιάννη, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Aντιπρόεδρος ο Χρήστος Δάρρας.

Ιράν – Πορτογαλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος συνεδρίασε για την εκλογή νέου προέδρου, ενώ αναμένεται μεταξύ άλλων να συζητηθεί και το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περίπου στις 13:30 κατέφθασε στον χώρο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ώστε να παραβρεθεί στη διαδικασία.

Για τη θέση του νέου προέδρου εκλέχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος, ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών στη Λίγκα και αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ευάγγελος Μπαταγιάννης με 9 υπέρ, 4 λευκά και ένα «παρών». Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta που σας είχε γράψει και πρώτο για την υποψηφιότητά του.

Υπέρ του ψήφισαν ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, ενώ λευκό οι ΑΕΚ, Αστέρας, Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης. «Παρών» είπε ο ΠΑΟΚ.

Επίσης αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, με ψήφους 11-3.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 14 ΨΗΦΟΥΣ

Στην διαδικασία των εκλογών είχαν το δικαίωμα ψήφου 14 και όχι 16 ομαδες επειδή πολύ απλά η Football League δεν είχε επικυρώσει την βαθμολογία της και έτσι ο Άρης με τον ΟΦΗ δεν μπορούσαν να ψηφίσουν. Η Λίγκα από την άλλη είχε επικυρώσει την βαθμολογία της οπότε οι δύο πεσμένοι δεν είχαν δυνατότητα και δικαίωμα ψήφου.

Στα γραφεία της Superleague βρέθηκαν και οι κ.κ Κουγιας (ΑΕΛ), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Δάρας (Πανιώνιος), Κωνσταντινου, Σωπήλης (Παναθηναϊκός), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Σπανός (Ατρόμητος), Αγραφιώτης (Ολυμπιακός) Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κωστούλας (Παναιτωλικός), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Τσικνής (Λαμία), Στέργιος Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας).

Η προκήρυξη του Δ.Σ:

«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 25/06/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ.κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).

2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα & τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.

3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.

4/ Διάφορα:

  • Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
  • Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, 2018 – 2019
  • Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.
  • Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
  • Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
  • Επιλογή εταιρείας καθαρισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα