Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κούγια η ΑΕΚ

Gazzetta team
Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κούγια η ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κινηθούν νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που έκανε.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στον Fair Play FM 96,1 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δούλεψε τον Ιβάν Σαββίδη ότι θα παίξουν καθαρά, σχολιάζοντας τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να απαντήσουν σε αυτές τις δηλώσεις και τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια.

«Με γραφικές περιπτώσεις τύπου Κούγια δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ξεχωριστά ο Δημήτρης Μελισσανιδης θα κινηθούν νομικά εναντίον του για τις συκοφαντίες που για μια ακόμα φορά και με προφανή σκοπιμότητα εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας», έλεγαν χαρακτηριστικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα