Ζαμπά: Ο μικρός «κλέβει» τις εντυπώσεις

Ζαμπά: Ο μικρός «κλέβει» τις εντυπώσεις

Ζαμπά: Ο μικρός «κλέβει» τις εντυπώσεις

bet365

Τα βλέμματα όλων, όπως είναι φυσικό, στον ΠΑΟΚ έχουν «πέσει» από την αρχή πάνω στον Λέο Ζαμπά. Ο νεαρός Βραζιλιάνος κερδίζει καθημερινά τις εντυπώσεις και δείχνει να είναι πανέτοιμος.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Αυστρία με Αχματ Γκρόζνι, έκανε προετοιμασία, άρα από άποψης φυσικής κατάστασης είναι σε καλό επίπεδο. Για την ταχύτερη προσαρμογή του έχουν φροντίσει οι συμπατριώτες του, Μάτος και Μαουρίσιο που τον έχουν σαν παιδί τους, ωστόσο ο 19χρονος δείχνει την ποιότητα και την ετοιμότητά του στα προπονητικά «διπλά».

Αυτό που προκύπτει από τις πρώτες προπονήσεις του «Δικεφάλου» στο Χορστ της Ολλανδίας, είναι πως ο Ζαμπά θα έχει το ρόλο του αντι-Κάμπος στη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ. Εκεί κινείται με όπλο την ταχύτητά του, παίζει πολλές φορές και ως δεύτερος φορ και έρχεται στο γκολ, αλλά αυτό που μπορεί στην πορεία να εξελιχθεί σε «υπερόπλο» για τους «ασπρόμαυρους» είναι η συνεργασία του με τον Μάτος στην συγκεκριμένη πλευρά.

Εκεί, αυτή η «made in Brazil» δυάδα δείχνει να είναι ικανή για φοβερά και τρομερά πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα