Ο Χατσερίντι πάει για διαβατήριο

Ο Χατσερίντι πάει για διαβατήριο

Ο Χατσερίντι πάει για διαβατήριο

Οι θέσεις των ξένων στον ΠΑΟΚ είναι καλυμμένες και μόνο απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου από τον Εβγέν Χατσερίντι μπορεί να προσφέρει μια σημαντική λύση στον ΠΑΟΚ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν συζητήσει με τον ομογενή αμυντικό γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και ήδη έχουν ξεκινήσει από τις δύο πλευρές οι  απαραίτητες διαδικασίες για να αποκτήσει (και) ελληνικό διαβατήριο ο Εβγέν Χατσερίντι.

Ο πανύψηλος στόπερ έχει ουκρανική υπηκοότητα, ωστόσο έχει Έλληνα πατέρα και πληροί τις υποχρεώσεις που προβλέπονται για να γίνει κάτοχος του διαβατηρίου.

Αν και στην Ελλάδα οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να λυθεί σχετικά άμεσα και να δημιουργηθεί ακόμη μία θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτή την στιγμή θέση ξένου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ καταλαμβάνουν οι τρεις Βραζιλιάνοι (Μάτος, Μαουρίσιο, Πέδρο Ενρίκε), οι δύο Ουκρανοί (Σάχοφ, Χατσερίντι) και ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα.

Για τον Ζαμπά δεν υπάρχει θέμα, λόγω του ορίου των συν τριών μη κοινοτικών μέχρι την ηλικία των 23 ετών, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τους αγώνες έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται μόνον οι πέντε ξένοι.

Best of internet