Οι Βραζιλιάνοι για το... μπάσιμο του Ολυμπιακού για Γκάμπριελ

Οι Βραζιλιάνοι για το... μπάσιμο του Ολυμπιακού για Γκάμπριελ

Οι Βραζιλιάνοι για το... μπάσιμο του Ολυμπιακού για Γκάμπριελ

Πληροφορίες από τη Βραζιλία εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τον μέσο Γκάμπριελ. Διαρρέεται επίσης πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει και στόπερ από Βραζιλία και πως παραμένει ανοιχτό το θέμα Μασούρα και για να κλείσει άμεσα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Στα 25 χρόνια του ο Γκάμπριελ είναι εξάρι και έχει το προσωνύμιο Πίτμπουλ. Ανήκει στην Κορίνθιανς έχοντας συμβόλαιο εκεί έως το 2020 και κοστολογείται τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ. Μες στο 2018 έχει 14 ματς με 1 γκολ. Στη Βραζιλία οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Ολυμπιακός έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του και ότι έχει πιθανότητες.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο πως το γραφείο που τον εκπροσωπεί έχει και τον 20χρονο Βραζιλιάνο Ντάγκλας Λουίς, παίκτης του άξονα που επίσης έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα τονίζεται στην χώρα του καφέ πως στο Λιμάνι τσεκάρουν περιπτώσεις και για στόπερ από τη Βραζιλία. Όσον αφορά στον Μασούρα της ΑΕΛ από την Λάρισα υπάρχει πληροφόρηση ότι παραμένει πολύ πιθανό να κλείσει και άμεσα στον Ολυμπιακό παρά τις διαρκείς αλλαγές δεδομένων.

Best of internet