Λατρεία για ΠΑΟΚ στην Ολλανδία! (pics)

Λατρεία για ΠΑΟΚ στην Ολλανδία! (pics)

Gazzetta team
Λατρεία για ΠΑΟΚ στην Ολλανδία! (pics)

bet365

Αποθέωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και όμορφες στιγμές μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης του «Δικεφάλου» στο Χορστ της Ολλανδίας.

Η παρουσία αρκετών φίλων του ΠΑΟΚ από το γειτονικό Ντίσελντορφ της Γερμανίας, αλλά και αρκετές άλλες κοντινές περιοχές, στο προπονητικό κέντρο του Χορστ έδωσε ένα έντονο «ασπρόμαυρο» χρώμα στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του «Δικεφάλου».

Οι ποδοσφαιριστές, μετά από πρωτοβουλία του Στέλιου Μαλεζά και του Δημήτρη Πέλκα, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να αποτελεί πόλο έλξης, όπως και οι Βιεϊρίνια, Ζαμπά και Λουτσέσκου.

Όμορφες στιγμές ενδεικτικές του πολύ καλού κλίματος και της σχέσης αγάπης, που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα