Ο Άρης πλησιάζει στον Κολάσο

Ο Άρης πλησιάζει στον Κολάσο

Ο Άρης πλησιάζει στον Κολάσο

bet365

Μέσα στο επόμενο 48ώρο προβλέπεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη επί της περίπτωσης του Αργεντίνου Νικολάς Κολάσο. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Αυτή τη στιγμή ο 28χρονος Αργεντίνος μέσος βρίσκεται στον αέρα. Έχει συμβόλαιο με την Μπόκα Τζούνιορς έως το καλοκαίρι του 2019 αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή. Η δε Χιμνάσια Λα Πλάτα η οποία τον είχε αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού την περσινή σεζόν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει το συμβόλαιό του. Κι έτσι, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση αναμονής.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Άρης ασχολείται με την περίπτωση του Κολάσο εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά, πλέον όμως αυτή «συρρικνώθηκε» στα 20-30 χιλιάδες δολάρια. Και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν κι άλλες (εκατέρωθεν) υποχωρήσεις για να κλείσει το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα