Προτεραιότητα σε Πέρεθ, εναλλακτικοί οι Ματέας, Βέλεθ

Προτεραιότητα σε Πέρεθ, εναλλακτικοί οι Ματέας, Βέλεθ

Προτεραιότητα σε Πέρεθ, εναλλακτικοί οι Ματέας, Βέλεθ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του για την απόκτηση δύο στόπερ και πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν δώσει προτεραιότητα στον Άλεξ Πέρεθ.

Ο υψηλόσωμος Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι η βασική επιλογή του Πάκο Ερέρα. Για την ακρίβεια, ο 64χρονο τεχνικός του Άρη εκτιμά ότι η περίπτωση του 27χρονου στόπερ συγκεντρώνει το χαμηλότερο βαθμό ρίσκο, καθώς τον γνωρίζει άριστα από την Ισπανία, ξέρει το επίπεδο των ικανοτήτων του και ταιριάζει στα κριτήρια που έχει θέσει. Ο Πέρεθ προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές σε Βαγιαδολίδ, (2015-16) και Σπόρτιγκ Χιχόν (2016-17) κι εφόσον βρεθεί σημείο προσέγγισης στο οικονομικό ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νταβίντ Ματέος και Φραντσίσκο Βέλεθ είναι οι άλλες δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν αλλά δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Ο πρώτος είναι 31 ετών, είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία και γνώση του ελληνικού Πρωταθλήματος καθώς πέρασε από τη Superleague τη σεζόν 2010-11 με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχει εμπειρία από Πρωταθλήματα εκτός Ισπανίας, ενώ πέρυσι ήταν στη Μούρθια όπου μέτρησε 25 συμμετοχές.

Ο Φραντσίσκο Βέλεθ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις συζητήσεις με τον Άρη. Ο 26χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Βίσλα Κρακοβίας από το 2017 αλλά είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Αλμερία (2014-17), Ταραγόνα (2012-13).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα